Подолу се деталите поврзани со вашата нарачка

ИНФО: 

Ви благодариме за направената нарачка:

Нашата листа содржи голем број на тв канали, филмови и серии, доколку имате било каков проблем со вчитување на листата ве молиме контактирајте не.


Напомена: Нарачките се процесираат од 5 минути па се до 12 часа, доколку во тој рок не добиете активирана услуга ве молиме контактирајте не. Во меѓу време проверете го фолдерот (spam) во вашето поштенско сандаче.

Доколку сакате да исклучите одредени категории кои не сакате да ги гледате истото можете да го направите тука:

https://premiummk.com/iskluci-kategorii/

Доколку ви е потребна поддршка истата можете да ја добиете на следниов линк со отворање на тикет:

Premium Iptv Support