Претплата може да нарачате секој ден во временски период од 10:00 часот наутро па се до 23.30 навечер.

Нарачките се процесуираат од 5 минути па се до 12 часа, Ве молиме бидете трпеливи додека не добиете одговор од наша страна. Доколку не добиете одговор во тој временски период ве молиме контактирајте не.

Ве молиме одберете која апликација или уред го користите.
За ние да ви ја активираме услугата потребно е да користите Smart iptv уред
Во соодветното поле внесете ја MAC адресата од Smart iptv аплиакцијата
Во соодветното поле внесете ја MAC адресата од уредот
Во соодветното поле внесете го кодот од SSIPTV апликацијата
12 месеци (Multiroom)
0,00 €
Одберете една од понудените опции, дали сакате во листата да се вклучени и канали за возрасни
По одбирањето за начин на уплата ве молиме контактирајте не за детали.
Ве молиме во полете внесете од која држава сте
Ве молиме внесете емаил адреса која ја користите бидејки истата ќе биде искористена за праќање на податоци за претплатата
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon