Доколку сакате да ја продолжите постоечката претплата која ви е пред истекување, тоа можете да го направите подолу.

ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАЈ:
Оваа опција не важи за корисници кои прв пат купуваат претплата. Потребно е да имате активна претплата пред истекување.

Доколку вашата претплата е истечена повеќе од 3 дена постои голема можност услугата да ви е откажана, доколку е така потребно е да направите нова нарачка од нашиот веб сајт тука

Име и презиме на постоечки корисник(Задолжително)
Внесувате детали со кои сте се регистрирале
Внесете ја емаил адресата со која имате направено нарачка. подржани бесплатни емаил провајдери, gmail, yahoo, outlook, hotmail
Датум на истекување на вашата претплата
Доколку не знаете точен датум на истекување на претплатата оставете празно
(Multiroom значи претплата со две конекции )
Одберете една од понудените претплати која сакате да ја обновите.
Paypal(Задолжително)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.