57
  • Добродојдовте на најдобриот регионален Iptv провајдер. Ви нудиме стабилни сервери со 99% достапност и претплати со една или две коенцкии ( multiroom).
  • Во сите претплати се вклучени преку 17.000 тв канали и преку 50.000 филмови и серии ( VOD).
  • За да добиете пробен тест потребно е да направите нарачка преку нашата веб страна и во рок од 5 минути па се до неколку часа ќе ви биде активиран тест периодот.
  • Ви нудиме неколку начини на плаќање
  • Техничка поддршка преку целиот ден.
Сподели
X
Добредојдовте на Премиум Iptv Македонија
wpChatIcon