Не услугата си ја активирате сами, тоа е ваша обврска. Доколку наидете на проблем, тука сме ние да ви помогнеме, но не доаѓаме по домови да подесуваме услуга. Таму каде има можност услугата се подесува и активира преку интернет, како што е активацијата за Смарт телевизор.

X
Oваа веб страна користи колачиња за да го подобри максимално корисничкото искуство.