1286557
Светско првенство во Фудбал
Гледај го светското фудбалско првенство во Катар. Најголем избор на спортски тв канали.. Арена Спорт, Спорт Клуб, Беин Спорт....
tv-interior-design-2-1024x540
Врвни спортски канали
Најдобрите и најквалитетните спортски тв канали само кај нас. Многу спорт за малку пари
wp3797587
Супер стабилни сервери
Вистинско уживање во следење на тв канали во нашата понуда. Се што ви е потребно е компатибилен уред и оптички интернет...
marques-kaspbrak-n1amn-SHKzw-unsplash
Зошто Премиум Iptv Македонија
Затоа што постоиме веќе 5 години и главна причина е стабилноста на нашите сервери, како и секако одличниот избор на тв канали, филмови и серии.
dario-KJZ_utwLc0w-unsplash
Плаќате превисоки сметки за кабловска !!!
Престанете да плаќате превисоки месечни сметки на вашиот кабловски оператер. Кај нас заштедувате и секако добивате многу повеќе...
glenn-carstens-peters-EOQhsfFBhRk-unsplash
Нови Сте!!!
Сакате да гледате спорт?, добар филм и секако да плаќате помалку???. Ние ви нудиме одличен избор на тв канали, филмови и серии и сетоа тоа по пристапни цени. Доколку сте нов можете да ја тестирате нашата услуга бесплатно..
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

1 месец претплата

1 и 2 конекции
12-20 1 МЕСЕЦ
 • 1 и 2 КОНЕКЦИИ
 • Авто Ажурирање (ТВ и ВОД)
 • Вклучено EPG
 • M3U MAG ENIGMA Формат
 • Достапност 99.9%
 • Smart tv, PC Android, IOs
 • Бесплатен Тест 24 часа

3 месеци претплата

1 и 2 конекции
25-37 3 МЕСЕЦИ
 • 1 И 2 КОНЕКЦИИ
 • Авто Ажурирање (ТВ и ВОД)
 • Вклучено EPG
 • M3U MAG ENIGMA Формат
 • Достапност 99.9%
 • Smart tv, PC Android, IOs
 • Бесплатен Тест 24 часа

6 месеци претплата

1 и 2 конекции
46-56 6 МЕСЕЦИ
 • 1 И 2 КОНЕКЦИИ
 • Авто Ажурирање (ТВ и ВОД)
 • Вклучено EPG
 • M3U MAG ENIGMA Формат
 • Достапност 99.9%
 • Smart tv, PC Android, IOs
 • Бесплатен Тест 24 часа
Популарно

12 месеци претплата

1 и 2 конекции
77-92 12 МЕСЕЦИ
 • 1 И 2 КОНЕКЦИИ
 • Авто Ажурирање (ТВ и ВОД)
 • Вклучено EPG
 • M3U MAG ENIGMA Формат
 • Достапност 99.9%
 • Smart tv, PC Android, IOs
 • Бесплатен Тест 24 часа
 • Добивате ОГРОМЕН број на Стандардни и Премиум тв канали.
 
 • Добивате исто тка ОГРОМЕН број на Филмови и Тв Серии (VOD).
 
 • Нема повеќе Скапи сметки за кабелска.
 
 • Нашата IPTV услуга е достапна дури 99,99 % од времето!
 
 • Добивате 100% Гарантирано Задоволство.
 
 • Добивате најдобра цена на пазарот загарантирано.
 
 • Добивате најдобра Техничка поддршка која може да се добие.

ШТО Е IPTV? IPTV (Internet Protocol Television),  (Интернет Протокол Телевизија) е систем каде дигиталната телевизија се пренесува преку Internet Protocol. Може да се каже дека Iptv е телевизија која наместо да биде пренесувана преку стандадните предаватели се предава низ интернет мрежата. Доволно е да се има интернет пристап за да може да се употребува оваа услуга. Најчесто Iptv доаѓа во пакет со Video on Demand или со VoIP. Комерцијалното спојување на Iptv, VoIP и интернет пристапот уште се нарекува “Triple Play” сервис. Iptv користи двонасочен дигитален сигнал кој се пренесува преку интернет врска или сет-топ-бокс (STB, т.е. рисивер) кој е програмиран со специјален софтвер.

IPTV сервисите можат да се класифицираат во три основни групи: Телевизија во живо, со или без интерактивност поврзана со тековното TV шоу. Временско шифтирачко програмирање: catch-up TV (повторно пуштање на TV шоу кое било емитувано неколку часа или дена порано), start-over TV (повторно пуштање на тековното TV шоу од самиот почеток); Видео-на-барање (Video-on-Demand VоD): пребарување на каталог на видеа.

прочитај цела статија….

 

Сервери:
искористеност на серверите 55%
X
Oваа веб страна користи колачиња за да го подобри максимално корисничкото искуство.